În comuna Bujoreni se lucrează la extinderea reţelei de apă potabilă!

Autoritățile din comuna Bujoreni au demarat lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă din satul Bogdănești, mai exact, pe strada principală. Lucrările constau în realizarea a 20 de branșamente, lucru pe care oamenii îl așteaptă de foarte mult timp, fiind o nevoie primordială.

Primăria Bujoreni susține că lucrările sunt făcute din fonduri de la bugetul local. Întreaga comunitate a făcut eforturi uriașe pentru a se ajunge la acest rezultat.

Iată ce a transmis Gheorghe Gîngu, primarul din Bujoreni: „Proiectul se realizează cu fonduri de la bugetul local, nu cum se laudă unii (nu dau nume pentru că nu merită menționați) că au adus ei bani de la județ sau de la Apavil. Nu, dragii mei concetățeni, noi, comunitatea, facem eforturi colosale pentru a le duce oamenilor apă la poartă, o facilitate normală într-o societate ce se vrea a fi civilizată.

Așa cum am spus în repetate rânduri, ușor – ușor vom rezolva toate problemele din comună, probleme ce trenează de zeci de ani. Chiar dacă sunt anumite personaje regretabile care ne pun bețe-n roate și care încearcă prin orice mijloace să stopeze dezvoltarea localității Bujoreni, eu vă asigur că nu le voi permite și că voi găsi, mai devreme sau mai târziu, soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor comunității.

Să auzim de bine!”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *