În comuna Fârtăţești se lucrează în continuu

Fârtățești

În comuna Fârtăţești, judetul Vâlcea, nu se stă degeaba! Comuna se mândrește cu o mulțime de proiecte începute şi finalizate. Toate aceste mici proiecte ce se desfășoară în comună au o finalitate foarte clară: aceea de a crea un mediu propice pentru dezvoltare şi a spori confortul localnicilor.

Recent au început lucrările de reparații la vestiarele bazei sportive de la școala Rusănești. Vestiarele aferente bazei sportive au acum un aspect nou și modern. Elevii școlii din Rusănești vor fi întâmpinați cu vestiare noi în anul școlar ce urmează.

De altfel, s-a realizat și Sfințirea mănăstirii de sub dealul Sfântul Nicolae. Fântâna din Dealul Schit a fost Sfințită chiar în zi de sărbătoare, pe 21 mai 2022, atunci când s-au sărbătorit Sfinții Constantin și Elena.

În plus, Biserica din satul Afânata a avut și ea parte de îmbunătățiri. În luna mai a anului în curs, Părintele Făurar Mihai Gabriel, alături de enoriașii din satul Afânata, au realizat diverse lucrări de reparație în interiorul bisericii.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *