În Stoenești se anunță mare petrecere!

Stoenești


Pregătirile pentru cea de-a șaptea ediție a sărbătorii „Pe fir de borangic” au intrat deja pe ultima sută de metri în comuna vâlceană Stoenești. Cu data fixată pentru duminică, 9 iulie, evenimentul anual se anunță a fi o adevărată explozie de bucurie și tradiție în această frumoasă localitate.

Autoritățile locale au depus eforturi considerabile pentru a asigura confortul și satisfacția tuturor participanților la sărbătoare. S-au făcut pregătiri minuțioase, cu un scop bine definit: ca fiecare vizitator să se bucure de o experiență de neuitat. O parte importantă a acestui spectacol cultural va fi reprezentată de programul artistic, care va fi gestionat cu profesionalism de către Asociația Culturală Tradiții Vâlcene.

Formații instrumentale remarcabile şi artişti cunoscuţi vor oferi publicului un regal sonor de neegalat. În plus, artiști locali, apreciați de comunitatea din comuna vâlceană, vor încânta audiența cu talentele lor înnăscute, iar ansamblurile celebre din întreaga regiune vor completa această paradă culturală prin spectacole captivante și autentice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *