Inaugurarea unei parcări private la Gura Văii-Seaca, Bujoreni: o investiție de peste 700.000 de euro

Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni, a fost invitat marţi, 11 iulie, să participe la ceremonia de inaugurare a unei parcări private la Gura Văii-Seaca. Această investiție impresionantă, în valoare de peste 700.000 de euro, vine să răspundă nevoii acute de infrastructură într-o zonă foarte aglomerată.

Suprafața generoasă de 5000 de metri pătrați a parcării acoperă atât vehicule de dimensiuni mari, precum camioane, cât și automobile obișnuite. Această inițiativă era una deosebit de necesară, având în vedere fluxul constant de trafic și aglomerația din zonă. Cu ajutorul acestei noi facilități, conducătorii auto vor beneficia de un loc sigur și comod pentru a-și parca vehiculele, contribuind la fluidizarea traficului și la creșterea confortului rutier.

Pe lângă beneficiile aduse de simpla existență a parcării, investitorul a dezvoltat și servicii adiționale menite să satisfacă nevoile șoferilor. Astfel, în incinta parcării se găsesc și servicii profesionale de spălătorie auto, oferind posibilitatea proprietarilor de a-și menține mașinile într-o stare impecabilă. De asemenea, se oferă servicii de parking, facilitând astfel gestionarea și administrarea parcului auto.

O altă veste bună este crearea a 10 noi locuri de muncă, oferind oportunități de angajare în comunitate și contribuind la dezvoltarea economică a zonei.

Această inaugurare reprezintă un exemplu elocvent de colaborare între investitorul privat și administrația locală, în vederea dezvoltării infrastructurii și creșterii calității vieții pentru comunitatea din Bujoreni.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *