Investiţii importante la Mihăești

comuna Mihăești

Comuna Mihăești se pregătește pentru o nouă serie de investiții importante, ce vor aduce beneficii locuitorilor și vor îmbunătăți infrastructura locală. În acest sens, primarul Constantin Bǎrzăgeanu a anunțat că, după construirea unui parc modern pentru copii în satul Buleta, s-a demarat construcția unui nou spațiu de joacă pentru elevii din satul Măgura, ce va fi realizat cu fonduri proprii și va fi dotat cu echipamente de ultimă generație.

În plus, edilul a dezvăluit că s-au deschis ofertele pentru proiectul de asfaltare, prin programul „Anghel Saligny”, a 26 de drumuri în comuna Mihăești, cu o lungime totală de aproape 10 km. Proiectul este finanțat cu suma de 13,34 de milioane de lei și va fi implementat de către firma câștigătoare a licitației, după semnarea contractului de finanțare la Guvern.

De asemenea, primarul a menționat că s-au făcut demersurile necesare pentru a scoate la licitație un alt proiect important, finanțat de Guvern, care vizează amenajarea de trotuare moderne și piste de biciclete pe ambele părți ale DN 64, în Stupărei. Această investiție va beneficia de suma de 4,79 de milioane de lei și va aduce un plus de confort și siguranță pentru locuitorii comunei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *