Investiţiile în modernizarea şi dezvoltarea comunei Mihăeşti continuă în ritm susţinut

comuna Mihăești

Mihăești, cea mai mare comună din județul Vâlcea, continuă să depună eforturi constante de dezvoltare și modernizare. În anul 2023, administrația locală a demarat o serie de proiecte ambițioase, menite să aducă îmbunătățiri semnificative în infrastructura rutieră, în spațiile verzi și în sistemul educațional.

Prin intermediul unui proiect denumit sugestiv „Oltul Puternic”, comuna Mihăeşti a reuşit să atragă fonduri europene în vederea achiziționării unui tractor nou și a construirii unui parc tematic cu specific pescăresc în satul Negreni. Comuna Mihăești continuă astfel să se impună prin abilitatea sa de a atrage investiții și de a aduce beneficii locuitorilor săi.

Pe lista obiectivelor de investiții finanțate prin PNI „Anghel Saligny”, Primăria comunei Mihăești se pregătește să demareze două lucrări majore în valoare de 18,1 milioane de lei. Acestea vizează asfaltarea drumurilor comunale și amenajarea de trotuare și piste de biciclete la DN64, în satul Stupărei. Prin aceste inițiative, autoritățile locale vor facilita accesul cetățenilor la o infrastructură rutieră modernă și sigură.

În plus, Primăria Mihăești a depus deja un proiect în vederea finanțării pentru modernizarea și extinderea iluminatului public. Această investiție va contribui la creșterea siguranței și confortului locuitorilor, sporind în același timp atractivitatea comunei. De asemenea, în satul Măgura se construiește o nouă grădiniță cu patru săli de clasă, proiect ce beneficiază de fonduri nerambursabile. Această investiție vitală în sistemul educațional local va crea un mediu modern și prietenos pentru cei mici, oferindu-le condiții optime pentru dezvoltarea lor armonioasă.

Administrația comunei Mihăești demonstrează astfel că este dedicată în totalitate progresului și bunăstării cetățenilor săi. Prin implementarea acestor proiecte de amploare, autoritățile locale transformă viziunea în realitate, oferind comunității infrastructură modernă și oportunități de dezvoltare. Comuna Mihăești rămâne un exemplu pozitiv și inspirațional pentru alte localități, demonstrând că eforturile și implicarea activă pot schimba în bine viața oamenilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *