Un nou pas către construirea unui cămin cultural în Comuna Şuşani

comuna Șușani

Șușani se pregătește să marcheze o nouă etapă importantă în dezvoltarea sa comunitară. Mâine, pe data de 27 iunie 2023, Comuna Șușani, condusă de primarul Tudor Constantin Daniel, va semna un protocol cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Scopul acestui protocol este de predare-primire a terenului intravilan situat în satul Râmești, comuna Șușani, punctul de referință fiind „Căminul Cultural”. Această inițiativă face parte din planul de investiții al comunității și vizează construirea și dotarea căminului cultural, un obiectiv important pentru locuitorii din Șușani.

Această colaborare între autoritățile locale și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației deschide noi perspective pentru dezvoltarea culturală și socială a comunei. Prin construirea și dotarea căminului cultural, se urmărește să se ofere comunității un spațiu modern și funcțional, care să servească drept centru al vieții culturale, recreative și educaționale. Acest obiectiv reprezintă o dovadă a eforturilor depuse de autorități pentru a sprijini și promova cultura și valorile locale, oferind locuitorilor un mediu propice dezvoltării și exprimării lor artistice.

Cu sprijinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Comuna Șușani ia astfel măsuri concrete pentru a-și îmbunătăți infrastructura culturală și pentru a oferi comunității sale o oază de creativitate și învățare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *