Ioana Şandru, interpreta de muzică populară din Mateeşti, jud. Vâlcea, calificată în semifinala de la „Vedeta Populară”

Ioana Şandru, o tânără interpretă de muzică populară din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea, a impresionat juriul de la emisiunea „Vedeta Populară” şi s-a calificat în semifinala acestui concurs difuzat de TVR 1. Ioana Şandru a concurat împotriva altor 3 voci foarte bune, însă prestaţia sa a fost cea mai apreciată de către juriu şi a reuşit să meargă mai departe în concurs.

Emisiunea difuzată de Televiziunea Romană este una de mare succes, ajungând la cea de-a 8-a ediţie, iar scopul acesteia este acela de a găsi tinere talente care să ducă mai departe folclorul românesc şi să ofere acestor tinere şansa de a fi văzute de un public numeros şi a primi un impuls în carieră.

Ioana a profitat din plin de această oportunitate de a participa la „Vedeta Populară” şi a reuşit să câştige atât aprecierea juriului cât şi pe cea a telespectatorilor.

Cosmin Anghelescu, primarul comunei Mateeşti, de unde provine tânăra Ioana Şandru, s-a declarat la rândul său foarte mândru de prestaţia interpretei de muzică populară şi i-a transmis calde felicitări, asigurând-o de toată susţinerea lui.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *