Ion Streinu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la primăria Șirineasa

Șirineasa

Ion Streinu, primarul comunei Șirineasa, a anunțat că va candida pentru un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie 2024. Streinu, care a început să lucreze în administrația locală ca viceprimar în 2000 și a devenit primar în 2016, își propune să-și continue proiectele de dezvoltare pentru comunitate.

În timpul mandatelor sale, Streinu comuna Şirineasa a cunoscut o modernizare semnificativă a infrastructurii locale. Printre realizările sale se numără asfaltarea drumurilor comunale, construirea de poduri rezistente, renovarea școlii centrale și controlul eroziunii torenților care amenințau securitatea locuințelor. De asemenea, sub conducerea sa, s-au finalizat proiecte finanțate din fonduri guvernamentale, inclusiv asfaltarea drumului comunal 122 și construcția unui pod nou peste pârâul Luncavăț.

Pentru viitor, Streinu planifică extinderea rețelei de gaz natural, modernizarea Căminului Cultural Șirineasa, achiziția unui microbuz școlar electric, și construirea de piste pentru biciclete și capele funerare. Recent, administrația sa a modernizat dispensarul local și a instalat iluminat stradal economic, contribuind astfel la eficiența energetică a comunei.

Cu ocazia anunțului de candidatură, Streinu și-a reafirmat angajamentul de a atrage investiții continue pentru dezvoltarea unei infrastructuri durabile și eficiente. Având o vastă experiență și o abordare dedicată, Streinu este determinat să conducă Șirineasa spre un viitor prosper.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *