La Bunești s-a sărbătorit așa cum se cuvine Ziua de Curățenie Națională 2023

Cu ocazia Zilei de Curățenie Națională 2023, comuna Bunești a fost martora unei transformări remarcabile. A fost o zi în care comunitatea locală s-a unit pentru a-și îmbunătăți semnificativ aspectul și calitatea mediului înconjurător. Proiectul „Ziua de Curățenie Națională 2023” a fost pus în aplicare cu succes la nivel național datorită eforturilor Asociației „Let’s Do It, România!”.

Pe teren, zeci de mâini harnice au contribuit la realizarea acestei ample acțiuni de igienizare, printre care s-au numărat elevi devotați ai Școlii Gimnaziale Bunești, membri ai echipei Primăriei Bunești, precum și oameni de suflet precum George Balaban, Antoanela Enacache și Răzvan Roșca, toți implicându-se activ în cadrul Asociației „Zâmbete Colorate”.

În fața acestei mobilizări, autoritățile nu au ezitat să adreseze sincerele lor mulțumiri doamnei director a Școlii Gimnaziale Bunești, cadrelor didactice, elevilor și tuturor celor care au dedicat ziua de astăzi acestei cauze nobile, pentru a asigura un mediu mai curat și o comună mai frumoasă. Împreună, au demonstrat că acțiunile concrete și spiritul de comunitate pot face minuni în transformarea și protejarea mediului înconjurător. Aceasta a fost ziua în care Bunești a strălucit de curățenie și solidaritate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *