Se oferă fonduri nerambursabile din partea Primăriei Mihăești localnicilor care își doresc să deschidă o afacere

fonduri nerambursabile

Cu o viziune indiscutabilă pentru dezvoltarea comunității locale, Primăria Mihăești a anunțat un program inovator care promite să revigoreze spiritul antreprenorial al locuitorilor săi. Într-un comunicat emis recent, autoritățile din comuna Mihăești au adus vestea mult așteptată pentru toți cei dornici de a-și transforma visurile în realitate: Fonduri nerambursabile sunt puse la dispoziție pentru susținerea afacerilor locale.

Primarul comunei Mihăești a declarat că administrația locală dorește să ofere o mână de ajutor celor care aspiră să devină antreprenori de succes în regiune. Această inițiativă este susținută de un proiect finanțat cu Fonduri Europene, iar suma de 100.000 de euro este pusă la dispoziția doritorilor pentru a-și începe afacerea.

Evenimentul-cheie pentru toți potențialii antreprenori din Mihăești este programat pentru data de 13 septembrie 2023, la ora 14:00, și va avea loc la sediul Primăriei Mihăești, etajul 2, în sala de consiliu. Aici, participanții vor avea ocazia să afle toate detaliile despre acest proiect, precum și modalitățile de accesare a fondurilor. Pentru cei care nu pot fi prezenți la întâlnire, Primăria Mihăești a pus la dispoziție un număr de telefon dedicat, 0250 772 522, unde se pot obține informații suplimentare.

Cu o astfel de inițiativă, Primăria Mihăești demonstrează încă o dată că este hotărâtă să sprijine dezvoltarea economică a comunității sale și să creeze oportunități autentice pentru toți cei care își doresc să își îndeplinească visul antreprenorial. O nouă eră a afacerilor se prefigurează în comuna Mihăești, iar localnicii sunt invitați să facă parte din această poveste de succes.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *