La Horezu se lucrează din greu la reabilitarea stradală

Horezu

Orașul Horezu intră într-o nouă etapă de modernizare urbană, demarând un amplu proiect de reabilitare a infrastructurii stradale. Lucrările, care au început deja, vizează o serie de îmbunătățiri esențiale, inclusiv amenajarea trotuarelor, asfaltarea străzilor, construirea rigolelor pentru apele pluviale și îmbunătățirea semnalizării rutiere, aducând un suflu nou în zona urbană a orașului.

Primele străzi care beneficiază de aceste lucrări sunt Căpitan Maldăr, Nicolae Bălcescu, Olari, Parcului și Stadionului, unde echipele de constructori sunt deja la lucru.

Pentru a menține ritmul proiectului și a răspunde nevoilor comunității, în următoarele două săptămâni vor demara lucrările pe o nouă serie de străzi, printre care se numără Urșani, Aricești, Valea Ursului, Constantin Brâncoveanu, Florilor, Zăvoiului, Nucului, Mocăniței, George Coșbuc și Iancu Jianu, printre altele.

Locuitorii și vizitatorii sunt sfătuiți să fie atenți la semnalizările temporare și să urmeze indicațiile muncitorilor din teren, pentru a asigura desfășurarea în siguranță a lucrărilor și minimizarea oricăror inconveniente. Administrația locală își exprimă recunoștința pentru răbdarea și înțelegerea arătate de comunitate în această perioadă de tranziție spre un Horezu mai modern și mai primitor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *