La Pietrari au fost finalizate lucrările de renovare ale spitalului

Pietrari

Comuna Pietrari a sărbătorit recent finalizarea lucrărilor de renovare a dispensarului său medical, o transformare majoră care promite să aducă îmbunătățiri semnificative în accesul la servicii de sănătate pentru locuitori. Sub conducerea primarului Nicolae Moraru, acest proiect ambițios a convertit clădirea veche într-un centru medical modern, dotat cu echipamente de ultimă generație și facilități adaptate nevoilor comunității. Dispensarul renovat dispune acum de cabinete medicale spațioase pentru medicul de familie și dentist, îmbunătățind calitatea serviciilor medicale oferite.

Primarul Moraru, recunoscut pentru angajamentul său față de dezvoltarea comunității, a pus accent pe crearea unui mediu favorabil pentru atragerea de specialiști în medicină și a subliniat importanța sănătății și educației în dezvoltarea locală. Clădirea renovată este acum un simbol al progresului, oferind o varietate de facilități care includ cabinete pentru consultații, săli de tratament, și chiar un apartament pentru specialiștii care lucrează în comunitate. Proiectul a inclus și implementarea unor soluții tehnologice avansate, precum sisteme de încălzire eficiente, monitorizare video și panouri fotovoltaice, asigurând un standard ridicat de confort și siguranță.

În plus față de modernizarea dispensarului medical, primarul Moraru a inițiat și alte proiecte de dezvoltare, cum ar fi renovarea școlilor și construirea de noi facilități educaționale și sportive, toate acestea având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții în Pietrari. Acest efort continuu de îmbunătățire a infrastructurii locale demonstrează angajamentul administrației locale față de progres și bunăstarea comunității, consolidând poziția Pietrari ca un exemplu de dezvoltare și inovație la nivelul comunelor din țară.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *