Locuitorii din satele Vătășești și Giurgiuveni se bucură de drumuri asfaltate

Golești

În urma unor investiţii substanţiale în infrastructură, satele Vătășești și Giurgiuveni, cu peste 150 de gospodării, au parte de o schimbare semnificativă. Drumurile care odinioară erau pline de noroaie sau praf își schimbă acum aspectul, asfaltul devenind noul lor înveliș într-un pas major spre modernizare.

Primarul Adrian Mitrache a explicat că, dat fiind lipsa finanțării guvernamentale, s-au mobilizat resursele de la nivel local pentru a aborda această problemă persistentă. Într-o eră în care tehnologia ar trebui să domine, satele au rămas în urmă, iar infrastructura s-a dovedit a fi un punct vulnerabil în multe regiuni.

Cu toate că ne aflăm în anul 2023, aceste zone au suferit din cauza strategiilor ineficiente adoptate în deceniile anterioare. Într-un efort de a recupera decalajul și de a asigura viitorul, primul strat de asfalt a fost turnat pe drumul spre Giurgiuveni, într-o demonstrație a angajamentului față de modernizare.

Cu toate acestea, primarul subliniază că există încă multe proiecte în desfășurare pentru a ridica nivelul de trai la standarde moderne. Proiectul de canalizare este în curs de finalizare, iar școala locală este supusă procesului de reabilitare și modernizare, ambele aducând beneficii semnificative comunității. În plus, ochii investitorilor sunt acum ațintiți asupra localității Golești, dat fiind accesul său facil la viitoarea autostradă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *