Lucrările de întreținere la postul de transformare afectează alimentarea cu energie în satul Aldești

Aldești

Distribuție Oltenia anunță desfășurarea unor lucrări esențiale de întreținere și modernizare la postul de transformare situat la hotarul satului Aldești din comuna Goleşti. Această intervenție face parte dintr-un plan mai amplu de îmbunătățire a infrastructurii energetice din regiune și vizează creșterea eficienței și a siguranței în furnizarea energiei electrice.

Locuitorii satului Aldești se vor confrunta cu o întrerupere temporară a alimentării cu energie electrică pe tot parcursul zilei de 21 decembrie, în intervalul orar stabilit pentru lucrări.

Reprezentanții Distribuție Oltenia își exprimă regretul pentru inconveniențele cauzate de această întrerupere, subliniind importanța lucrărilor pentru asigurarea unui serviciu de calitate pe termen lung. Ei asigură că toate eforturile sunt concentrate pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil și restabilirea alimentării cu electricitate.

Pentru a minimiza impactul acestei întreruperi, locuitorii sunt sfătuiți să își ia măsurile necesare de precauție, cum ar fi deconectarea aparatelor sensibile și asigurarea unei surse alternative de iluminat. De asemenea, este recomandat ca persoanele cu necesități speciale să contacteze autoritățile locale pentru asistență suplimentară pe durata întreruperii alimentării cu energie.

Pentru informații suplimentare sau asistență, locuitorii sunt îndemnați să contacteze centrul de relații cu clienții al Distribuție Oltenia sau să acceseze site-ul oficial al companiei pentru actualizări în timp real.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *