Lucrările de modernizare a şcolii din Stoiculești, comuna Şuşani, sunt în plină desfăşurare

comuna Șușani

În comuna Șușani, satul Stoiculești, şcoala urmează să fie complet renovată. Potrivit reprezentanților autorităților locale, proiectul de modernizare a școlii primare din satul Stoiculești este deja în plină desfășurare, iar lucrările de renovare sunt aşteptate să se încheie anul următor.

Obiectivele proiectului sunt bine stabilite și includ aspecte precum rezistența clădirii, arhitectura modernă, instalațiile de încălzire, instalațiile sanitare, instalațiile electrice și montajul echipamentelor necesare. Toate aceste aspecte vor fi implementate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât elevii din satul Stoiculești să beneficieze de cele mai bune condiții de învățare.

Potrivit graficului de execuție, lucrările vor fi finalizate în aproximativ 12 luni. Astfel, într-un timp relativ scurt, elevii din satul Stoiculești vor avea la dispoziție o școală nouă și modernizată, care va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității actului educațional în comuna Șușani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *