Primarul Tudor Constantin Daniel – anunţ pentru fermierii din Şuşani

Tudor Constantin Daniel

În localitatea Șușani, miercuri, 26 aprilie 2023, la ora 10:00, va avea loc o acțiune importantă pentru fermierii din zonă. Primarul Tudor Constantin Daniel a anunţat faptul că Registrul Auto Roman (R.A.R.) va fi prezent în vederea identificării tractoarelor agricole, iar primăria va elibera numere de înmatriculare pentru a permite acestor utilaje să circule în legalitate.

Conform condițiilor impuse, numărul minim de utilaje agricole necesare pentru a justifica prezența R.A.R. în teritoriu este de 10. Este important de menționat că, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, acțiunea se va amâna pentru o altă dată, pentru a evita orice inconvenient pentru participanți.

Cu toate acestea, este important de reținut că orice altă persoană care nu a fost înscrisă pe listă poate veni cu utilaj la fața locului, lângă sala de sport din Șușani, pentru a fi supus verificării. Prin urmare, fermierii care îndeplinesc condițiile necesare și doresc să își înregistreze utilajele agricole sunt încurajați să participe și să respecte instrucțiunile autorităților locale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *