Lucrările la reţeaua de gaze din Budeşti au început

Budeşti

Localnicii din comuna vâlceană Budeşti au noi motive de satisfacţie. Mult aşteptata investiţie de introducere a reţelei de gaze naturale în comună a început. Primarul localităţii, Ion Vlădulescu, a ţinut să transmită mulţumiri tuturor celor implicaţi în proiect şi a precizat faptul că această investiţie este, momentan, realizată cu fonduri de la bugetul local.

Iată mesajul pe care l-a transmis primarul comunei Budeşti: „Stimați locuitori ai comunei Budești, pe această cale vreau să vă anunț începutul unei investiții mult așteptată de către dumneavoastră, care astăzi se materializează.

În cursul acestei dimineți am făcut un pas important spre normalitate prin începerea lucrărilor la obiectivul de investiții ,,Înființare distribuție gaze naturale în comuna Budești, județul Vâlcea”, o lucrare necesară tuturor locuitorilor comunei noastre, Budești, pentru care s-a muncit foarte mult timp!

Investiția este de durată și va fi realizată, deocamdată, cu fonduri de la bugetul local.

Vreau să mulțumesc tuturor factorilor implicați în demararea acestei investiții, consiliului local, angajaților primăriei cât și dumneavoastră, pentru răbdarea și încrederea avută în mine!

Prin noi înșine, prin implicare și devotament față de cetățean, contribuim la schimbarea comunei Budești în bine!”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *