La Vaideeni, serviciul de iluminat public a fost externalizat

Vaideeni

Comuna Vaideeni a făcut un pas important în direcția optimizării cheltuielilor și eficientizării serviciilor publice. În urma unei analize amănunțite, Primăria și Consiliul Local Vaideeni au decis să externalizeze serviciul de iluminat public. Această mișcare reflectă o abordare pragmatică a administrației locale, continuând seria de măsuri pentru maximizarea eficienței cheltuielilor.

Recent, autoritățile locale au organizat o licitație pentru întreținerea, verificarea, supravegherea și buna funcționare a rețelei de iluminat public. Licitația s-a desfășurat într-un mod surprinzător de rapid, demonstrând eficiența și transparența procesului.

Contractul a fost adjudecat de o firmă din comuna Orleşti. Ceea ce a făcut această ofertă să se distingă a fost estimarea cheltuielilor lunare la doar 2,500 de lei fără TVA. Această sumă este semnificativ mai mică decât salariul unui angajat dedicat acestui serviciu, fără a mai pune la socoteală costurile suplimentare cu lămpile schimbate și alte materiale necesare.

Reducerea cheltuielilor și externalizarea serviciilor permite autorităților locale să realoce resursele în alte proiecte importante pentru comunitate. Totodată, colaborarea cu o firmă specializată promite o eficiență sporită și o gestionare mai profesionistă a serviciului de iluminat public.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *