Mălaia: Beneficiară a fondurilor pentru îmbunătățirea sistemelor de apă și canalizare

mălaia

Într-o cursă contracronometru pentru fonduri, Primăria Mălaia a reușit să se impună printre primii 25 de înscriși din Regiunea Sud-Vest Oltenia, în programul Administrației Fondului de Mediu dedicat sistemelor de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate.

Programul, cunoscut pentru rapiditatea cu care fondurile sunt alocate – în doar 6 minute de la deschiderea sesiunii de finanțare s-au epuizat resursele, funcționează pe principiul „primul venit, primul servit”. Mălaia a depus un proiect ambițios pentru etapa a II-a a rețelei de canalizare menajeră din satul Malaia, proiect evaluat la suma de 11.709.402 lei.

Această inițiativă vine să răspundă nevoilor stringente ale comunității locale de a avea acces la servicii de bază îmbunătățite, care să asigure un standard de viață superior și să protejeze mediul înconjurător.

Administrația Fondului de Mediu a recunoscut importanța proiectului, iar alocarea acestei sume semnificative subliniază angajamentul autorităților de a investi în infrastructura critică a orașelor și satelor din România. Cu aceste fonduri, Mălaia are acum oportunitatea de a avansa semnificativ în dezvoltarea sa urbană și ecologică, marcând un pas important spre sustenabilitate și confortul cetățenilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *