Mesajul primarului Dumitru Pirneci pentru elevii şi dascălii din Danicei

Dănicei

Odată cu debutul noului an şcolar, primarul comunei vâlcene Danicei a ţinut să le transmită câteva urări şi gânduri bune atât elevilor din localitate cât şi profesorilor acestora. Iată mesajul pe care primarul comunei l-a transmis:

„Dragi elevi,

Distinși dascăli,

Stimați părinți,

Deschiderea noului an școlar 2022-2023, îmi oferă prilejiul de a vă adresa urări de bine, sănătate și putere de muncă, tuturor celor care, astăzi, cu bucurie, emoție și speranță pășiți din nou pragul școlii încrezători în valoarea și forța tinerei generații.

Cu toții știm că orice început este captivant, dar și anevoios, de aceea doresc să le urez elevilor o mare sete de carte, o minte ageră și dorința de a avea numai note bune, astfel încât, la final rezultatele sa fie deosebite!

Vă doresc să învățați în fiecare zi lucruri interesante, să descoperiți bogăția înțelepciunii și să savurați anii de școală!Să nu lăsați să treacă nicio zi din viață în care să nu creșteți în cunoaștere, în bunătate, în înțelepciune!

Totodată, vă adresez îndemnul de a conlucra împreună: dascăli – elevi – părinți, atât pentru ca succesul sa fie garantat, cât și pentru a demonstra că școala rămâne un etalon de cultură și civilizație, pentru că așa cum frumos spunea Nelson Mandela “Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea”.

Mult succes în noul an școlar!”

Primar
Pirneci Dumitru

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *