Mesajul primarului Gheorghe Gîngu pentru elevii din comuna Bujoreni

Bujoreni

Începe un nou an școlar și cu toții trăim un sentiment al speranței. Cu toții sperăm ca anul școlar 2022-2023 să se desfășoare sub cele mai bune auspicii, iar procesul educațional să nu mai fie întrerupt de restricții și măsuri impuse în contextul pandemiei, al virusului nemilos care ne-a marcat viețile în ultimii doi ani.

Azi sună clopoţelul de reîntoarcere la clase pentru elevii din Bujoreni, după o binemeritată vacanță de vară. Ca-n fiecare an, copiii sunt primiţi în clase în cele mai bune condiţii, pentru că atât eu, cât și colegii mei din cadrul Primăriei Comunei Bujoreni ne-am preocupat constant să igienizăm, să modernizăm şi să dotăm cele patru unităţi de învăţământ din localitate: Şcoala Primară şi Grădiniţa din Olteni, Grădiniţa din Bogdăneşti, Grădiniţa Lunca, Şcoala gimnazială Gura Văii.

Sunt școlile viitorului, pentru că noi la Bujoreni facem tot ce ne stă în putință pentru a transforma unităţile de învăţământ în şcoli smart (smart school). Avem în derulare multe proiecte europene și lucrăm de zor la altele. Am vorbit constant despre investițiile din școli și voi mai vorbi la momentul oportun. Educația este importantă pentru mine!

Azi, însă, vreau să profit de ocazie pentru a le ura elevilor, cadrelor didactice, personalului auxiliar un An Nou şcolar plin de realizări. Copiilor le transmit să își depășească limitele și să fie conștiincioși pentru că viitorul este al lor! Mult succes!

GHEORGHE GÎNGU,
PRIMARUL COMUNEI BUJORENI

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *