Mesajul primarului Mircia Gutău la aniversarea a 30 de ani de la constituirea Consiliului Judeţean Vâlcea

Sunt onorat să particip la evenimentul de marcare a trei decenii de funcţionare a Parlamentului Vâlcii. Trei decenii în care, în acest for legislativ, au fost luate decizii – aş putea spune – fundamentale pentru dezvoltarea judeţului nostru.

Au fost trei decenii în care la pupitrul preşedintelui s-au succedat personalităţi care au dovedit cu adevărat dragoste şi interes pentru locurile acestea şi locuitorii lor, iar în rândul consilierilor s-au numărat oameni de prestigiu şi profesionişti dedicaţi.

Primăria Râmnicu Vâlcea şi Consiliul Local al Municipiului au avut, de-a lungul timpului, colaborări dintre cele mai bune cu Legislativul judeţean, semn că – atât la nivelul Vâlcii, cât şi la cel al Râmnicului – scopurile au fost comune: mai binele comunităţilor şi bunăstarea membrilor săi. Este, de aceea, un prilej mai mult decât nimerit pentru a vă mulţumi, în numele instituţiei pe care o reprezint, dar şi al locuitorilor din Râmnicu Vâlcea, pentru tot sprijinul şi colaborarea acordate în această perioadă.

Vă doresc mult succes pe mai departe, vă doresc să rămâneţi la fel de ataşaţi ideii de construcţie a unei case trainice pentru toţi vâlcenii şi, indiferent de coloratura politică, să găsiţi cele mai bune căi prin care să aduceţi prosperitate acestor locuri binecuvântate.

La mulţi ani!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *