Mişcarea România Suverană: „Din duşmani de moarte, Iohannis şi PSD au devenit cei mai buni prieteni”

Mişcarea România Suverană

În cadrul conferinţei de presă în care s-a anunţat comasarea alegerilor europarlamentare şi cele locale, Marcel Ciolacu s-a declarat mândru de o posibilă numire a Preşedintelui Klaus Iohannis într-o funcţie de conducere de la nivelul Uniunii Europene. Mişcarea România Suverană, a emis un comunicat în care cataloghează drept „monstruoasă” declaraţia liderului PSD, ţinând cont de războiul pe care acest partid l-a purtat ani în şir, mai ales când era condus de Liviu Dragnea, actualul mentor al MRS, cu Preşedintele Klaus Iohannis.

„Ani de zile, Klaus Iohannis a demonizat PSD-ul, considerându-l răul suprem al acestei ţări din punct de vedere politic, iar singurul lui scop ca Preşedinte era distrugerea acestui partid. Bineînţeles, asta pe vremea când PSD-ul chiar conta şi chiar făcea opoziţie acestui preşedinte-turist. Între timp, Iohannis are PSD în buzunar şi face tot ce vrea din el.

Să-l auzim pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunând despre Iohannis că ar fi „mândru” dacă acesta ar ajunge într-o funcţie la nivel european este o monstruozitate. Este evident că se tem de opoziţie mai mult ca oricând şi se unesc pentru a-şi consolida puterea prin orice mijloace, chiar şi atentând la dreptul românilor de a alege liber!

România este acaparată în momentul de faţă de aceste două grupări şi împărţită pe bucăţi. Asta în timp ce ni se livrează prin toate canalele panică şi iluzia că doar ei uniţi ne pot aduce siguranţă şi stabilitate. Siguranţa ne-o poate aduce doar o conducere căreia să-i pese de România, o conducere aflată în slujba cetăţeanului, nu împotriva lui. O conducere formată din oameni profesionişti şi iubitori de ţară!” – se arată în comunicatul MRS.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *