Modernizarea drumurilor agricole la Orleşti este tot mai aproape de realitate

comuna Orlești

Conducerea administrativă a comunei Orleşti a anunțat implementarea unui proiect ambițios, menit să revoluționeze infrastructura agricolă a regiunii. Astfel, peste 10 kilometri de drumuri agricole vor beneficia de o modernizare completă, un pas important în direcția facilitării accesului la proprietăți.

Surse din cadrul primăriei dezvăluie că acest proiect își propune să aducă un suflu nou în comunitatea agricolă, facilitând transportul și accesul la terenurile cultivate. Și cea mai bună parte este că finanțarea pentru acest demers ambițios va fi asigurată prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), iar valoarea totală se ridică la suma de un milion de euro.

Pe lângă investițiile în infrastructură, există și un alt aspect care îi impresionează pe cei care pășesc pentru prima dată în Orlești – curățenia impecabilă. Aici, fiecare cetățean și salariat al primăriei contribuie la menținerea frumuseții localităţii. Această implicare comunitară remarcabilă transformă Orlești într-un exemplu demn de urmat pentru alte localități din țară.

În final, eforturile conjugate ale autorităților și locuitorilor din Orlești aduc cu sine o transformare vizibilă a localității. Prin modernizarea drumurilor agricole, se facilitează accesul la proprietăți și se stimulează dezvoltarea economică, iar grija pentru curățenie și frumusețe impresionează orice vizitator. Comuna Orlești este cu siguranță un loc în care orgoliile locale pot fi împărtășite cu încredere, iar spiritul comunitar exemplar continuă să încânte și să inspire.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *