6 august – Sărbătoarea “Fiii Satului” la Șușani

Fiii Satului

Data de 6 august 2023 va fi marcată în comuna Șușani de un eveniment deosebit, care adună în fiecare an comunitatea într-o atmosferă de sărbătoare și bucurie. Este vorba despre cea de-a XXVI-a ediție a Sărbătorii „Fiii Satului”, organizată de Primăria și Consiliul Local Șușani, ce va avea loc începând cu ora 17:00, în incinta Căminului Cultural Râmești-Șușani.

Pe scena pregătită cu grijă vor urca artiști de renume, gata să ofere un spectacol memorabil pentru toți cei prezenți. Cu un repertoriu variat și talentul lor remarcabil, Andreea Bălan, Daniela Ghiorfi, Formația Triton, Lorenna, Consuelo și alții vor încânta publicul cu vocea și carisma lor.

Invitația de a participa nu se adresează doar locuitorilor comunei Șușani, ci este deschisă tuturor celor care doresc să se bucure de o atmosferă autentică de sărbătoare și să se alăture comunității în acest moment special.

Astfel, în data de 6 august 2023, toate drumurile duc spre Căminul Cultural Râmești-Șușani, unde emoția și bucuria vor umple sufletele celor prezenți, iar Sărbătoarea „Fiii Satului” va rămâne întipărită în memoria tuturor ca un eveniment de neuitat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *