Noi investiții în comuna Mihăiești, judeţul Vâlcea

La solicitarea primarului Constantin Bărzăgeanu, în comuna Mihaeşti urmează a se realiza câteva investiţii noi care vor asigura un confort sporit pentru localnici. Investiţiile pe care primăria le realizează în perioada următoare vizează atât elevii din localitate care vor primi o masă caldă atunci când sunt prezenţi la cursuri, dar şi achiziţionarea unui utilaj de mare tonaj.

Deoarece iluminatul public din comună avea anumite deficienţe în unele locuri, primarul a solicitat să se realizeze modernizarea sistemelor de iluminat public. Acest lucru are drept scop şi eficientizarea consumului de energie electrică, deoarece modernizarea va avea loc prin înlocuirea corpurilor de iluminat existente care au un consum ridicat de energie și se va completa sistemul de iluminat unde este cazul.

De asemenea, administraţia locală participă într-un program pilot prin intermediul căruia elevii din localitate care vor fi prezenţi la cursuri vor beneficia de o masă caldă. Acest program va fi implementat în toate unităţile de învăţământ de pe raza localităţii începând cu anul şcolar 2022-2023.

Pentru efectuarea unor lucrări în comună, administraţia locală a decis să se achiziţioneze un utilaj multifuncțional (buldoexcavator) prin accesarea programului operațional pentru pescuit – Laguna Pescarilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *