Noi proiecte finalizate la Mădulari, judeţul Vâlcea

Comuna Mădulari

O mulțime de comune își doresc să evolueze și să se dezvolte cât mai rapid în ultima perioadă. O astfel de comună, ce își dorește o dezvoltare durabilă și pune accent pe acest lucru, este Mădulari din jud. Vâlcea.

Primăria Mădulari încearcă și își dorește să atragă din ce în ce mai multe fonduri pentru realizarea diferitelor obiective ce au ca scop dezvoltarea comunei.

Un program de pe urma căruia au beneficiat de fonduri importante este programul „Anghel Saligny”.

Iată ce s-a întâmplat în ultimul timp în comuna Mădulari:

– Autoritățile au rezolvat o problemă ce dădea bătăi de cap localnicilor din zona bisericii Dimulești. Este vorba despre o alunecare de teren pe o lungime de 80m. Autoritățile au intervenit și au rezolvat această problemă într-un mod rapid și profesionist.

– Deoarece prin dezvoltarea comunei se urmărește în primul rând creșterea calității vieții localnicilor și punerea la dispoziția acestora condiții mai bune de trai și un grad mai ridicat de confort, Primăria a făcut demersuri și în ceea ce privește podurile și drumurile intravilane și extravilane din localitate. S-au realizat aproximativ 80 de accese prin poduri către curțile oamenilor.

– Primăria Mădulari a depus un proiect pe Programul Guvernamental „Anghel Saligny”, acesta a fost aprobat și urmează ca localitatea să primească banii pentru a demara lucrările. Suma provenită din programul „Anghel Saligny” va fi alocată proiectelor ce privesc realizarea rețelei de canalizare, dar și a celei de apă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *