O nouă ediţie a Zilei Comunei Orlești

Orlești

Un adevărat festin muzical și o atmosferă încărcată de bucurie vor anima comuna Orlești în data de 29 iunie, cu ocazia sărbătoririi zilei acestei frumoase localități.

Toți locuitorii, indiferent de vârstă, sunt invitați să se alăture tradiționalului bâlci dedicat Zilei Comunei, care anul acesta se sărbătoreşte în aceeaşi zi cu cinstirea Sfinților Apostoli Petru și Pavel. Cu mic, cu mare, toți vor fi martorii unui spectacol care va debuta în primele ore ale dimineții și se va prelungi până târziu în miezul nopții.

Scena evenimentului va fi luminată de prezența unor nume sonore din folclorul românesc, care vor încânta publicul prezent. Printre artiștii ce vor urca pe scenă se numără Daniela Condurache, Cristian Pomohaci, Gina și Mădălin Sandu, Irina Biroiu, Antonia Filip, Marian Medreagoniu și ASU.

Sub îndrumarea dedicată a autorităților locale, conduse cu mândrie de Constantin Cîrstina, comuna Orlești se pregătește să-și primească oaspeții așa cum se cuvine. Ediția a XXIV-a a evenimentului „Ziua Comunei Orlești” promite să ofere un spectacol de neuitat și să îmbine tradiția cu bucuria de a celebra împreună.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *