Perspective bune pentru comuna Goleşti

Golești

Transformările în bine din ultimii ani sunt vizibile cu ochiul liber în comuna Goleşti, judeţul Vâlcea. Pentru că în ultimii ani comunele din România s-au confruntat cu o scădere a numărului de locuitori, singura soluţie de a opri acest exod şi chiar a atrage populaţie nouă este ridicarea nivelului de trai. De acest lucru se ocupă şi primarul Adrian Mitrache, iar în ultimii ani a reuşit să obţină finanţări importante pentru dezvoltarea comunei pe care o conduce.

Eforturile pe care le depune administraţia locală par să dea roade din ce în ce mai bogate, iar cifrele arată o creştere constantă a veniturilor datorită noilor investiţii care s-au făcut în ultimii ani. Anul trecut s-a obţinut o finanţare deosebit de importantă care vizează proiectul de canalizare ce se întinde pe o distanţă de 15 km.

Perspectivele de viitor ale comunei Goleşti sunt unele deosebit de bune, mai ales odată cu finalizarea nodului viitoarei autostrăzi Sibiu – Piteşti, care se va afla la mai puţin de 10 km distanţă. Acest lucru cu siguranţă va încânta potenţialii investitori care vor dori să-şi deschidă afaceri în zonă crescând, astfel, nivelul de trai din Goleşti.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *