Un nou caz umanitar la Băile Govora

În urmă cu aproximativ o lună, primarul oraşului Băile Govora, Mihai Mateescu, prezenta un caz umanitar care a schimbat în bine viaţa unor oameni cu ajutorul fundaţiei Alex Tache. Acesta spunea că vor mai urma şi alte cazuri de acest gen, iar astăzi, 28 ianuarie, un nou caz umanitar este prezentat de primarul Mateescu.

De această dată este vorba despre familia Rada-Iordache, iar imaginile vorbesc de la sine. Primarul Mateescu a mulţumit public fundaţiei „Alex Tache” pentru implicarea în viaţa socială şi tot ce a făcut în ultima perioadă pentru copiii unor familii din oraşul Băile Govora.

„Da, acum sunt în măsură să vă prezint al treilea caz umanitar pentru care aduc mulțumiri publice Fundației Alex Tache pentru tot ce a făcut în decurs de câteva luni pentru copiii unor familii din orașul Băile Govora. Zilele trecute am avut o discuție amplă cu reprezentanții fundației și am primit asigurări că vom continua această colaborare și pentru alți beneficiari din Băile Govora,” a declarat primarul Mihai Mateescu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *