Plan pentru construirea unui dispensar nou la Budești

Autoritățile din comuna Budești își doresc ca localitatea să treacă printr-un proces continuu de dezvoltare, să evolueze din toate punctele de vedere, iar nișa medicală este primordială, mai ales că populația din comună este în continuă creștere.

Noul proiect pe care autoritățile își doresc să-l realizeze este construirea unui dispensar uman nou. Dispensarul se dorește a fi amplasat în mijlocul comunei, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. În spaţiul unde va fi amplasat dispensarul se vor regăsi atât Cabinete medicale, cât și o farmacie.

Ion Vlădulescu, edilul din Budești, speră să înceapă lucrările anul viitor. În ceea ce privește documentația, procedurile legislative au început deja. În prezent, se așteaptă finanțarea pentru dispensar de către CNI, urmând ca lucrările propriu-zise să înceapă de anul viitor.

Edilul susține, de asemenea, că proiectul se află într-un stadiu avansat. Valoarea acestuia fiind una destul de mare, datorită suprafeței și a numeroaselor dotări de care dispensarul va dispune.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *