Planul de modernizare a drumurilor din Popești intră în linie dreaptă

Popești

Firma Infra & Civil Design din București a fost selectată pentru a oferi consultanță în implementarea noului proiect de modernizare a drumurilor de interes local din comuna vâlceană Popești. Primarul Aurora Măgură a obținut suma de 14,5 milioane de lei pentru acest proiect încă din anul trecut, prin Programul Național „Anghel Saligny”, promovând astfel această investiție deosebit de necesară.

În calitate de consultant, firma va efectua o analiză detaliată a documentațiilor tehnice ale investiției, studiilor de teren, certificatului de urbanism, acordurilor și avizelor obținute, autorizației de construire, proiectului tehnic, iar în cazul în care consideră necesar, va oferi beneficiarului recomandări în acest sens. De asemenea, va examina toate documentele din dosarul investiției încărcate în platforma investitii.mdlpa.ro și le va completa în mod corespunzător.

Pe parcursul desfășurării investiției, consultantul va efectua verificări asupra documentelor transmise de către executantul lucrărilor, asigurându-se că toate condițiile impuse de finanțator sunt respectate cu strictețe și că nu apar probleme neprevăzute. Un aspect extrem de important, care nu va fi neglijat, este pregătirea documentelor necesare pentru decontarea lucrărilor, precum și furnizarea de consultanță pentru actualizarea devizelor și elaborarea hotărârilor de consiliu local necesare pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pe durata întregii investiții.

Cu ajutorul expertizei și cunoștințelor specialiștilor de la Infra & Civil Design, se urmărește realizarea unui proiect de modernizare a drumurilor din comuna Popești într-un mod eficient și transparent, asigurându-se că fiecare etapă este supravegheată și gestionată cu profesionalism. Prin această consultanță, se dorește obținerea unor rezultate de calitate, care să răspundă nevoilor și așteptărilor locuitorilor comunei vâlcene, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii locale și la creșterea calității vieții în zonă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *