Investiţii în energia regenerabilă la Diculeşti

primăria Diculeşti

Primarul comunei Diculești, Armand Cupăreanu, este un exemplu de lider local dedicat protejării mediului și promovării energiilor verzi. Într-un efort de a transforma această idee în realitate, edilul a făcut un pas important spre crearea unui parc fotovoltaic în comună, care ar asigura energia electrică necesară instituțiilor publice, precum școli și grădinițe, dar și iluminatului stradal și a sistemelor de alimentare cu apă.

Primarul Armand Cupăreanu a început recent o colaborare cu compania SVO Consulting SRL din Dolj, pentru a promova și gestiona proiectul privind înființarea primului parc fotovoltaic din Diculești. Finanțarea proiectului ar putea fi asigurată prin Fondul pentru Modernizare, aflat sub egida Ministerului Energiei, conform Hotărârii de Guvern 907/2016.

În contextul actual al schimbărilor climatice, inițiative precum aceasta sunt esențiale pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră și pentru a promova dezvoltarea durabilă. Prin urmare, edilul Armand Cupăreanu și colaboratorii săi merită aprecierea comunității pentru eforturile lor de a crea o societate mai ecologică și mai sănătoasă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *