Planuri de dezvoltare pentru comuna Șirineasa

Șirineasa

După 6 ani de când primarul Streinu Ion a ocupat funcția de conducere a comunei Șirineasa, lucrurile decurg din ce în ce mai bine.

În urma primului mandat, rezultatele bune pe care le-a avut acesta au fost suficiente pentru locuitorii din Șirineasa pentru a-i oferi primarului un nou vot de încredere. Acum, primarul este la mijlocul celui de-al doilea mandat şi, chiar dacă a avut de înfruntat o perioadă dificilă provocată de pandemie, lucrurile în Șirineasa continuă să funcţioneze şi comuna să progreseze. Acum că perioada pandemică s-a încheiat, nimic nu-l mai oprește pe primar să ofere localnicilor condiţii din ce în ce mai bune şi să dezvolte comuna tot mai mult.

Recent, acesta a pus bazele mai multor proiecte care au ca scop dezvoltarea comunei și aducerea unui plus de confort locuitorilor.

Unul dintre proiecte are ca scop asfaltarea mai multor drumuri și ulițe. Acest proiect necesită o finanțare venită din exterior, fiind astfel depus la programul de finanțare „Anghel Saligny”.  În cazul acestui proiect se așteaptă un răspuns din partea autorităților din cadrul programului.

Conducerea are în plan mai multe proiecte ce urmează să fie realizate din bugetul local.

Proiectele sunt:

  • – Realizarea de alei pietonale, acest proiect are ca scop siguranța cetățenilor, în special cea a copiilor;
  • – Amenajarea și dotarea interioară a dispensarului din comună. O atenție deosebită este acordată sănătății. Dispensarul deserveşte săptămânal zeci de persoane, iar primarul își dorește să le ofere condiții optime în care să fie tratate;
  • – Amplasarea de camere de supraveghere în toată comuna. Acest proiect are ca scop eliminarea completă a vandalismului, păstrarea curățeniei în comună și observarea situațiilor într-un mod precis în cazul accidentelor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *