Primăria Bunești va avea un sediu nou

Bunești

Viorel Radi primarul localității vâlcene Bunești a depus numeroase proiecte la CNI. Printre acestea se numără și realizarea unui nou sediu al Primăriei Bunești. Proiectul este într-un stadiu destul de avansat, astfel, este mai mult ca sigur că va fi pus în aplicare în viitorul apropiat.

Din spusele autorităților, noua primărie se dorește a fi mult mai spațioasă și mai modernă decât cea actuală. Proiectul ar fi trebuit să înceapă încă de toamna aceasta, însă au existat câteva probleme cu rețeaua electrică care se află pe terenul unde se va construi clădirea, rețea care, va fi mutată pe banii primăriei pentru a se putea realiza construcția.

Construcția unei noi primării nu este însă singurul proiect pe care primarul urmează să îl realizeze în comună. Administrația locală a depus solicitări și cu privire la obținerea unei finanțări pentru modernizarea școlii din localitate, dar și pentru construcția unei săli de sport.

Se execută proiecte și din banii locali. O acțiune desfășurată cu bani din bugetul propriu al primăriei este sistemul de iluminare stradală, care se află în plină modernizare, la momentul actual se montează sute de lămpi cu led. Tot cu ajutorul bugetului local se continuă și înființarea sistemului de gaz natural în localitate.

În comuna Bunești se execută proiecte importante, care vor avea doar efecte pozitive asupra întregii comunități.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *