Primăria Stoenești își continuă proiectele de dezvoltare

Stoenești

Edilul din comuna Stoenești, judeţul Vâlcea, Gheorghe Dumbravă, face în continuare demersuri importante pentru comuna sa. Acesta oferă sprijin elevilor şi se zbate ca lucrările de infrastructură să avanseze în ritm alert. Iată care sunt cele mai importante lucrări de dezvoltare la ora actuală din comună:

– Primăria Stoenești, împreună cu Primăria Bărbătești și Primăria Costești, au depus un proiect comun pe Programul Guvernamental „Anghel Saligny”. Proiectul are ca scop atragerea de fonduri pentru implementarea rețelei de gaze în toate cele trei comune.

– Stoeneștiul a depus un alt proiect, tot în cadrul „Anghel Saligny”, care vizează infrastructura din comună. Autoritățile speră ca acest proiect să fie aprobat și implementat cât mai repede. Totalul cumulat al drumurilor pentru care se dorește finanțare este de 11,1 km.

– Se lucrează în continuare și la sala de sport din comună. Finanțarea aferentă sălii de sport a fost obținută pe CNI.

– Un proiect foarte mare și important pentru comună și copiii acesteia este școala. Finanțarea pentru acest proiect a fost obținut pe POR. Reprezintă o lucrare foarte amplă pentru comună, unitatea de învățământ va avea șapte locuri de parcare și se va extinde cu trei săli de curs, se va realiza și un teren sintetic în curtea școlii. Elevii din Stoenești vor începe anul școlar 2022-2023 într-un mediu nou. Autoritățile își doresc ca elevii să învețe într-un mediu plăcut, modern, care să le facă plăcere să vină la școală.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *