Copiii din comuna Scundu, judeţul Vâlcea, au primit cadouri din partea primăriei pentru 1 iunie

Primarul comunei Scundu, Mihai Blejan, a respectat și anul acesta tradiția de aproape două decenii a comunei. Copiii din comuna Scundu au primit din partea primăriei cadouri cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

La eveniment au participat atât primarul comunei, Mihai Blejan, cât și viceprimarul. Evenimentul este deja unul consacrat pentru comuna Scundu. Acesta este organizat anual de către primărie, aflându-se anul acesta la cea de-a 18-a ediție.

An de an, Consiliul Local alocă o anumită sumă de bani special pentru acest eveniment, în cadrul căruia se achiziționează dulciuri, se fac pachete și se oferă copiilor. Există o hotărâre specială în cadrul Primăriei Scundu, care se ia fix pentru ceea ce privește evenimentul și banii alocați acestuia.

Anul acesta, autoritățile au oferit copiilor dulciuri și răcoritoare. În total au fost împărţite 90 de pachete cu bunătăți pentru cei mici, care au fost duse la școala gimnazială cu clasele 1-8 Scundu, dar și la grădinița din localitate.

Micuții au fost extrem de încântați de cadourile primite. Evenimentul este de fiecare dată un prilej de bucurie, care îi surprinde pe cei mici.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *