Primarul Adrian Mitrache din Golești, un model de administrație eficientă

Golești

Adrian Mitrache, primarul comunei Golești, se remarcă printr-o administrație liberală exemplară, încununată de atragerea unor sume impresionante pentru dezvoltarea localității. Bilanțul mandatului său 2020-2024 și planurile pentru următorii ani evidențiază o viziune ambițioasă de modernizare continuă a comunei.

În ultimii patru ani, primarul Mitrache a gestionat proiecte majore ce totalizează investiții de peste 20 de milioane de lei. Printre realizările majore se numără refacerea podului peste pârâul Sâmnic în satul Tulei-Câmpeni și extinderea rețelei de alimentare cu apă potabilă în mai multe sate ale comunei, ambele proiecte fiind esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii locale. De asemenea, comuna a beneficiat de introducerea canalizării menajere și asfaltarea multor străzi, ceea ce a sporit calitatea vieții rezidenților.

Planurile pentru mandatul 2024-2028 sunt la fel de ambițioase. Primarul propune extinderea infrastructurii de apă și canalizare și modernizarea străzilor în diverse sate, prin accesarea fondurilor europene și naționale. Se preconizează și îmbunătățiri culturale și educative, cum ar fi reabilitarea Școlii Gimnaziale din Popești și a Căminului Cultural din Poenița.

Adrian Mitrache este hotărât să creeze un mediu economic atractiv pentru noi investitori, oferind facilități fiscale și planificând dezvoltarea unui parc fotovoltaic. Aceste inițiative sunt menite să stimuleze creșterea economică și să asigure un viitor prosper pentru Golești.

Cu un mandat axat pe inovație și dezvoltare, Adrian Mitrache solicită încrederea comunității pentru continuarea proiectelor începute și transformarea viziunii sale în realități tangibile care să beneficieze întreaga comunitate.

Prin urmare, cu un bilanţ record impresionant și planuri solide pentru viitor, Adrian Mitrache se profilează ca un lider capabil să continue munca în administrația locală din Golești, garantând progresul și modernizarea continuă a comunei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *