Şirineasa așteaptă de 9 ani după fondurile pentru modernizarea Căminului Cultural

Șirineasa

În comuna Şirineasa, eforturile de modernizare a căminului cultural întâmpină dificultăți semnificative în accesarea fondurilor necesare, situație ce se prelungește de aproape un deceniu. Primarul Ion Streinu, aflat la conducerea inițiativelor locale, continuă să se confrunte cu birocrația în încercarea de a debloca proiectul de la Compania Națională de Investiții (CNI).

Proiectul, inițial depus în anul 2015, a fost împiedicat în repetate rânduri de cerințele exhaustive pentru documentație suplimentară, fără a se ajunge la o concluzie clară. „Suntem țara hârtiilor”, a comentat resemnat primarul Streinu, evidențiind frustrările acumulate în procesul birocratic.

Căminul cultural, un punct central pentru activitățile comunitare din Şirineasa, necesită modernizări urgente pentru a continua să servească nevoile culturale și educative ale locuitorilor. Comunitatea locală și autoritățile speră că situația se va debloca în curând, permițând demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare care să revitalizeze acest spațiu vital pentru viața culturală a comunei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *