Primarul comunei Budeşti, Ion Vlădulescu, a participat la festivitatea de încheiere a anului școlar

„În această dimineață, alături de cadrele didactice, elevi și părinți, am fost prezent la festivitatea de încheiere a anului școlar, eveniment în cadrul căruia am acordat premii în bani copiilor premianți.
Împreună cu colegii din Consiliul Local Budești am făcut și în acest an o bucurie elevilor, care nu au absentat nemotivat și au obținut nota 10 la purtare, oferindu-le câte o bicicletă.

Susțin mesajul transmis de doamna director, și anume că și dumneavoastră, dragi părinți, să vă implicați mai mult în desăvârșirea actului educațional care se continuă acasă! Societatea în care trăim a evoluat și cere performanță și competență! Este nevoie de implicare din partea tuturor pentru ca dezvoltarea copiiilor noștri să se cunoască în anii următori, după finalizarea studiilor, din partea mea și a colegilor din Consiliul Local Budești, având tot sprijinul, așa cum v-am promis!

La final de an școlar, vă doresc să aveți o vacanță frumoasă și plină de evenimente plăcute!” a fost mesajul transmis de Ion Vlădulescu, primarul comunei Budești!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *