Primarul Daniel Dimulescu anunţă planurile pe care le are pentru Comuna Mădulari în 2022

Majoritatea comunelor din România îşi pun speranţa în fondurile venite prin programul PNRR pentru a începe sau continua proiecte de dezvoltare. Comuna vâlceană Mădulari, condusă de primarul Daniel Dimulescu, nu face excepţie. Primăria din Mădulari a depus trei proiecte pentru a obţine finanţare prin programul „Anghel Saligny”, iar acestea, dacă vor fi aprobate, vizează investiţii de infrastructură rutieră, extinderea sistemului de apă, dar şi branşarea localităţii la gaze naturale.

„Prin noul program de investiţii adoptat de Guvernul României suntem pregătiţi să accesăm fonduri pentru modernizarea drumurilor şi uliţelor din comună, extinderea sistemului de apă, dar este nevoie ca şi proiectul de gaze să intre la finanţare. În afară de aceste proiecte, pentru asfaltarea drumurilor mai avem şi proiectul care a fost prins prin acel FDI iniţiat de PSD şi foarte bun pentru comune, pentru care aşteptăm continuarea finanţării. Ţin să menţionez că, pentru acest proiect ni s-a alocat suma de 1000 de mii de lei, sumă pe care am alocat-o pentru proiectarea şi studiul de fezabilitate al lucrărilor de asfaltare prinse în cadrul proiectului”, a anunţat primarul comunei Mădulari.

Acesta s-a declarat optimist în ceea ce priveşte aprobarea proiectelor pe care le-a depus şi speră ca toate investiţiile pe care şi le-a propus pentru anul 2022 să fie demarate sau, o parte dintre ele, chiar finalizate. La sfârşitul anului trecut au fost efectuate lucrări de reabilitare pe drumurile şi ultiţele din sate prin pietruire.

Sursa: impactreal.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *