Primarul din Voineasa, Gabriel Năstăsescu, are planuri mari pentru localitatea pe care o conduce

Localitatea Voineasa are deja proiectat bugetul pentru anul în curs, acesta urmând a fi aprobat de Consiliul Local. Deşi costurile pe care administraţia locală le are de suportat pentru energia electrică la iluminaul public au crescut faţă de anii anteriori, edilul Gabriel Năstăsescu este de părere că primăria pe care o conduce va reuşi să facă faţă greutăţilor.

Mare parte a fondurilor din bugetul local vor merge către investiţii, spune primarul Năstăsescu. Printre proiectele care vor beneficia de aceste fonduri pentru investiţii se numără reabilitarea şcolii din localitate şi asfaltarea străzii „Mihai Eminescu”. De asemenea, se doreşte eficientizarea energetică a primăriei şi a dispensarului. Planul primarului este ca inclusiv dotările dispensarului să fie trecute prin PNRR deoarece la AFM nu s-a putut obţine finanţare momentan.

Un alt plan pe care primarul Gabriel Năstăsescu îl are pentru localitatea #Voineasa este modernizarea celor două parcări din centru. Acesta doreşte transformarea celor două parcări într-una singură şi să fie modernizată. În plus, sistemul video stradal al localităţii va fi şi el refăcut deoarece sistemul actual nu mai corespunde cerinţelor.
Deşi costurile sunt destul de mari, primarul Năstăsescu este încrezător că va reuşi să facă faţă cheltuielilor şi să se încadreze în bugetul pe care îl are la dispoziţie. Există şi două proiecte depuse pentru programul „Anghel Saligny” pentru asfaltarea drumurilor de interes local şi extindere canalizare în staţiunea Voineasa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *