Primarul Gheorghe Dinculescu are planuri mărețe pentru comuna Mălaia

Gheorghe Dinculescu

Într-o încercare de a stimula sectorul turistic, autoritățile locale din comuna vâlceană Mălaia își concentrează eforturile pe înființarea unei organizații de management specializate, care să se ocupe de promovarea și dezvoltarea turismului în comună. Primarul Gheorghe Dinculescu, principalul susținător al acestei inițiative, recunoaște că situația turismului în prezent nu este deloc încurajatoare în comuna sa. El îndeamnă, de asemenea, proprietarii de pensiuni să ia măsuri pentru a-și promova eficient locațiile, în scopul de a atrage un număr din ce în ce mai mare de turiști.

Cu determinare și viziune, edilul comunei are planuri ambițioase de a lansa o amplă campanie de promovare a stațiunii în sine, cu scopul de a atrage atenția asupra potențialului turistic al acesteia și de a dezvolta industria turismului la capacitate maximă. În acest fel, se speră că Mălaia va deveni o destinație de top, care să atragă turiști din toate colțurile lumii.

Cu sprijinul noii organizații de management a turismului, autoritățile locale urmăresc să consolideze infrastructura turistică existentă, să promoveze atracțiile și facilitățile locale, precum și să dezvolte noi produse turistice, în scopul de a oferi o experiență memorabilă turiștilor care vor vizita comuna.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *