Primarul George Popolan va semna la Ministerul Dezvoltării contractul de înfiinţare sistem de distribuţie a gazelor naturale

George Popolan

Primarul comunei vâlcene Dăeşti, George Popolan, a anunţat faptul că urmează să semneze contractul de finanțare pentru înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale în comuna Dăești, județul Vâlcea. Acest lucru va avea loc la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, în data de luni, 10 iulie 2023.

Acest proiect ambițios a fost demarat în 2015, iar în ciuda tuturor modificărilor legislative care s-au produs în această perioadă eforturile au fost răsplătite. Determinarea și angajamentul administraţiei locale au triumfat, iar în cele din urmă, cetățenii din Dăești vor putea beneficia de avantajele unui sistem modern de distribuție a gazelor naturale. Branșamentul de la conductă până la limita de proprietate, precum și implementarea unei rețele inteligente vor contribui la îmbunătățirea vieții comunității.

Conștienţi de provocările pe care le întâmpină locuitorii în procesul de racordare la rețeaua de gaze, lucrările au fost desfășurate cu prudență și meticulozitate. Astfel, costurile vor fi reduse semnificativ, iar un număr mai mare de cetățeni vor putea beneficia de avantajele oferite de gazul natural.

Primarul Popolan Gheorghe Valerian a ținut să adreseze sincere mulțumiri colegilor din primărie, în special viceprimarului Călin Ştefan, consilierilor locali și deputatului Cristian Buican, pentru sprijinul și implicarea lor în reușita acestui proiect de anvergură. De asemenea, Primarul a apreciat încrederea acordată de cetățenii comunei Dăești, care au fost alături de el pe tot parcursul demersurilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *