Primarul Gheorghe Dumbravă încearcă să atragă finanţare pentru dispensarul din Stoenești

Stoenești

Renovarea dispensarului din comuna Stoenești, județul Vâlcea, este un proiect ce se află printre primele locuri în lista cu prioritățile pe care primarul Gheorghe Dumbravă le are. Deşi în comună există deja un dispensar modern, problema este că multor bătrâni din comună le este dificil să ajungă acolo, fiind destul de departe de ei.

În ceea ce privește modernizarea dispensarului şi transformarea acestuia într-o unitate medicală în toată regula, primarul a depus la Compania Națională de Investiții un proiect în acest sens, deoarece bugetul local nu poate să suporte o asemenea cheltuială. Investiția cuprinde și dotarea clădirii cu aparatură medicală modernă, mai ales că primarul își dorește să atragă noi medici în comuna sa.

„Noi, ca autoritate publică locală, suntem datori să modernizăm localitatea, iar locuitorii să beneficieze de utilități. Dacă ar exista posibilitatea să poată veni un medic de familie pentru comunitatea din satul Dobriceni, eu cred că în trei zile s-ar înscrie peste 1500 de pacienți. Fac această precizare pentru că sunt tras la răspundere de către cetățeni fiindcă medicii nu merg să își desfășoare activitatea și în satul Dobriceni.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *