Ambasadorul Tunisiei în vizită la Budeşti

Ambasadorul Tunisiei a efectuat marţi o vizită în comuna Budeşti, unde s-a întâlnit şi cu primarul localităţii, Ion Vlădulescu. Acesta a declarat următoarele: ”În cursul zilei de marți, 22 noiembrie, am avut onoarea de a întâmpina, la sediul Primăriei Budești, pe Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Tunisiene în România, doamna Raja Jhinaoui Ep Ben Ali.

După vizitarea unei societăți comerciale multinaționale care-și desfășoară activitatea pe raza localității noastre, unde sunt angajați conaționali ai Excelenței Sale, la sediul primăriei am purtat discuții în privința unor posibilități de colaborare între comuna Budești și potențiali parteneri din Tunisia, în domeniul economic și cultural. Doamna ambasador ne-a asigurat că Tunisia îndeplinește toate condițiile necesare pentru a deveni un partener economic atât al comunei noastre, Budești, cât și al României.

Mă bucură faptul că suntem printre comunele care pot asigura dezvoltarea mediului de afaceri prin investițiile pe care le avem în derulare și, iată, comuna noastră, Budești, devine o atracție pentru potențiali investitori. Mulțumesc doamnei ambasador pentru vizita efectuată și o asigur de tot suportul necesar în eventualitatea posibilelor colaborări între administrația comunei Budești și statul Tunisian.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *