Primarul Ion Vasile din Pesceana dorește să dezvolte un Centru de Zi pentru copiii vulnerabili

Pesceana

Într-un demers ambițios de a sprijini copiii expuși riscului de separare de părinți sau altor situații dificile, Primarul Ion Vasile și Consiliul Local Pesceana au luat măsuri hotărâte pentru a accesa fondurile necesare înființării unui Centru de Zi. Scopul acestui proiect este de a oferi copiilor un refugiu sigur și sprijin de specialitate, astfel încât să poată depăși provocările vieții și să-și construiască un viitor mai bun.

În acest sens, recent, au fost aprobate cheltuielile legate de proiect, precum și documentația și indicatorii tehnico-economici. Primarul Ion Vasile a manifestat încredere că un astfel de centru va aduce beneficii semnificative întregii comunități locale, consolidându-i unitatea și puterea.

Unul dintre principalele obiective ale acestui Centru de Zi este de a asigura copiilor cel puțin o masă caldă gratuită în fiecare zi. Nutriția adecvată joacă un rol crucial în dezvoltarea armonioasă a copiilor, iar asigurarea unei mese calde poate fi, în multe cazuri, un lux pe care familiile vulnerabile nu și-l pot permite. Prin această inițiativă, primarul Ion Vasile și echipa sa speră să ofere un sprijin esențial pentru copiii aflați în dificultate.

Mai mult decât atât, centrul va pune la dispoziția copiilor sprijin de specialitate pentru a-și face temele școlare și pentru a depăși problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. O echipă de profesioniști pregătiți să ofere îndrumare și consiliere va fi implicată activ în proiect, asigurându-se că fiecare copil primește atenția și îndrumarea necesară pentru a-și dezvolta abilitățile și potențialul.

Cu un Centru de Zi dedicat nevoilor copiilor vulnerabili, Primarul Ion Vasile speră că va consolida comunitatea locală și va construi legături solide între locuitori. Un mediu sănătos și sprijinul reciproc pot face diferența în evoluția copiilor și în dezvoltarea societății în ansamblu.

Cu inima deschisă și determinare, Primarul Ion Vasile și Consiliul Local Pesceana continuă să depună eforturi pentru a aduce acest proiect la viață. Ei încredințează că prin PNRR sau alte programe de finanțare vor putea accesa fondurile necesare și vor transforma visul unui Centru de Zi pentru copiii vulnerabili într-o realitate tangibilă, care va aduce lumină și speranță în viețile celor aflați în nevoie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *