Primarul Ion Vlădulescu invită pe toată lumea la „Festivalul Peștelui” din Budeşti

Primăria și Consiliul Local al Comunei Budești vă invită să luați parte la evenimentul Festivalul Peștelui în localitatea Budești, ce va avea loc în zilele de 30 și 31 Iulie, în satul Racovița, punctul Brutărie.

Sâmbătă, 30 iulie, programul artistic este deschis de Dj Joe, pe scenă urcând în a doua parte a zilei trupa Bunghy Band, seara încheindu-se cu un concert susținut de Mira.

A doua zi, duminică 31 iulie, pe scenă vor urca artiști de seamă ai muzicii populare românești, precum Niculina Stoican, Marcela Fota, Valentin Sanfira, Nicolae Datcu, Dan Albulescu și prietenii, festivalul încheindu-se printr-un frumos foc de artificii.

Pe parcursul festivalului, atmosfera va fi întreținută de Dj Joe printr-un spectacol de muzică atent selecționată, asigurând un mix de calitate și bună dispoziție.

Ca și în anii precedenți, în cadrul Festivalului Peștelui, vor fi premiate atât activitățile sportive, cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, cât și mult așteptatul concurs gastronomic cu preparate din pește.
Cu ocazia acestui eveniment, vă așteptăm în număr cât mai mare la Festivalul Peștelui din localitatea Budești.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *