43 de ulițe din Șirineasa vor fi asfaltate

Șirineasa

Primarul, împreună cu administrația locală din comuna Șirineasa sunt foarte bucuroși! Împreună au reușit să obțină o finanțare importantă prin PNI „Anghel Saligny”, pe care o vor folosi pentru asfaltarea a 43 de ulițe din comună. Proiectul se ridică la o valoare totală de circa 10 milioane de lei.

Ion Streinu, edilul din Șirineasa a transmis: „Am fost fericit de foarte multe ori în viaţă, la fel cum de foarte multe ori am fost și dezamăgit, dar acum, de când am văzut publicat ordinul prin care a fost aprobat proiectul pentru asfaltarea celor 43 de ulițe ale comunei noastre,  mă simt în culmea fericirii. Mulțumesc tuturor celor ce au muncit și au contribuit la succesul acestui proiect.

Din noiembrie 2016 lupt pentru acest proiect. L-am depus pe fel și fel de programe, am fost și anchetat de DNA când l-am depus pe FDI, dar nu am renunțat și bine am făcut. Ziua de azi va rămâne o zi istorica pentru activitatea mea de primar și a celor care au muncit alături de mine atât în legislatura 2016-2020 cât și în actuala legislatura. Va mulțumesc tuturor!”

Dar asta nu e tot, primarul comunei are planuri mari. Își dorește să introducă și rețea de gaze în localitate! În această privință este depus un proiect la Ministerul Dezvoltării, tot prin programul „Anghel Saligny”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *